Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çadırkaya İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : (0446) 446 53 28
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cadirkayaiho.meb.k12.tr
Adres : ÇADIRKAYA BELDESİ YENİ MAH. İLKÖĞRETİM SK. ŞEHIT JANDARMA BINBAŞI ÜMIT ÇELIK ORTA OKULU BLOK NO 24 TERCAN / ERZİNCAN
VİZYON : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmiş bireylerin, yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarına, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, en az bir yabancı dili çok iyi kullanabilmelerine imkan sağlamaktır. Böylece bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak; öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapmaktır.
MİSYON : Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okul açılış tarihi 08.08.2021

Öğretmen :2
Öğrenci :65
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:30 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım İlçe merkezine hafta içi her gün sabah saat 8:00´da gidip 11:00´da dönmektedir. İl merkezine pazar günü hariç her gün sabah saat 07:00´da gidip 14:00´da dönmektedir.
Yerleşim Yeri : Yerleşim Yeri - Çadırkaya Beldesi merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 110 Km İlçe Merkezine 30 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar : -
Yazdır :